PROMIJENIO PRIČU

Šok na saslušanju: U travnju priznao da je zadavio malu Danku Ilić, sada je novim iskazom sve zatekao

‘On je sada ispričao sličnu priču kao i njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković...‘

Danka Ilić

 Društvene mreže/

Početkom travnja srbijanski mediji prenijeli su vijest da je Dejan Dragijević (50), jedan od dvojice osumnjičenih za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić u Srbiji, priznao na saslušanju da je on zadavio Danku Ilić. Rekao im je tada da su mu otac i brat pomogli da se riješi tijela.

Danas je ponovno bio u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru, ali, kako javlja Kurir, a prenosi drugi srbijanski mediji, ovaj put je negirao ubojstvo.

- On sada sve negira. Rekao je da dijete nije niti vidio kobnog dana (26. ožujka) na cesti u Banjskom Polju. Rekao je da nije njezino tijelo unio u vozilo i da ju nije zadavio. Također je rekao da njezino tijelo nije bacio na deponij. On je sada ispričao sličnu priču kao i njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u svibnju u tužiteljstvu također negirao zločin - ispričao je izvor Kurira.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka je nestala 26. ožujka dok je s majkom bila u Banjskom Polju na vikendici. Uslijedila je velika potraga, a nakon deset dana uhićena su dvojica radnika Vodovoda, Dejan Dragijević i Srđan Janković, za koje se sumnja da su je udarili službenim vozilom, tijelo stavili u prtljažnik i odvezli ga na deponij.

Tijelo djevojčice do današnjeg dana nije pronađeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2024 12:01