GDJE JE NESTALA?

Trumpova pobjeda Melanijina je najgora noćna mora, evo zašto

Dok je bila prva dama svaki je njen potez bio pod povećalom, za što su Melanijini prijatelji potvrdili kako mrzi

Justin Trudeau, Melania i Donald Trump

 Stephane Lemouton/bestimage//Stephane Lemouton/bestimage/

Dvadesetomjesečna igra "Gdje je Melania?" završila je u četvrtak kad se bivša prva dama pojavila na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji. U VIP loži pojavila se 45 minuta nakon ostatka klana Trump, nije ustala kad je nastupao Kid Rock te je prekršila desetljeća tradicije time što nije održala govor na konvenciji, piše Daily Beast.

Kad se Melania pridružila Donaldu Trumpu na kraju njegovog govora koji je trajao rekordne 93 minute izgledalo je kao da se izmakla kad ju je pokušao poljubiti. U predizbornoj kampanji 2016. ipak se pojavila i stajala uz supruga kad je, na šok svih prisutnih, proglašeno da je pobijedio Hilary Clinton.

Ubrzo nakon toga pročulo se da nije oduševljena životom u Bijeloj kući te da mrzi pažnju koju dobiva kao prva dama. Čekala je pet mjeseci da uopće preseli u Bijelu kuću, a kad je konačno stigla ona i Trump su spavali u odvojenim sobama. Dodatno kršeći tradiciju, čekala je više od godinu dana da objavi inicijativu "Budi najbolja" usmjerenu na podizanje svijesti o internetskom uznemiravanju.

Jednom je prilikom Trump nazvao Kim Jong Una "malim raketnim čovjekom" i zaprijetio kako će uništiti Sjevernu Koreju na Twitteru što nije u skladu s onim za što se zalaže kampanja njegove supruge. Zatim je nastavio napadati političke neprijatelje na društvenim mrežama unatoč tome što njegova supruga osuđuje internetsko zlostavljanje.

Dok je bila prva dama svaki je njen potez bio pod povećalom, za što su Melanijini prijatelji potvrdili kako mrzi. Primjerice trenutak kad je na summitu G7 u Francuskoj kanadskog premijera Justina Trudeaua pozdravila poljupcem, što se očito nije svidjelo njezinom suprugu.

Mrzila je i kritike na njen račun zbog toga što je izgledala nezainteresirana i neinvolvirana u ulogu prve dame, a zatim je odjenula zloglasnu "I Really Don‘t Care Do U?" Zarinu jaknu koja je definirala njen imidž i odgovor na kritike. Ostaje vidjeti hoće li Melania ponovno zasjesti u fotelju prve dame na iduće četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:50