GDJE JE ONA?

U istrazi o terorističkom napadu u Beogradu policija pronašla misteriozni trag: Terorist i žena imaju bebu?

U potrazi za suradnicima i istomišljenicima, policijske su snage obavile pretrese na više lokacija u Novom Pazaru

Miloš Žujović, vjerskog imena Salahudin

 MUP Srbije

NOVO 9.25 Ministar Ivica Dačić rekao je da je provedena široka akcija saslušanja i da su još dvije osobe uhićene, prenosi B92.

Riječ je o Igoru Despotoviću koji je uhićen u Beogradu, a pritvor je određen Kemalu Begoviću, prilikom pretresa u Novom Pazaru. Njemu je oduzet prsluk sa zastavom tzv. Islamske države na leđima.


Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) ranjen je ovog vikenda u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu. Napadač je identificiran kao Miloš Žujović (25), vjerskog imena Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao živjeti u Novi Pazar.

U samoobrani je pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Jake snage MUP-a Srbije rasporedile su se po Novom Pazaru u potrazi za suradnicima Miloša Žujovića, a pored smeća i otpada koji su pronašli u kući u selu Amerić, gdje je Žujović živio, primijetili su jednu stvar koja je pokrenula novi misterij, prenosi B92.

Naime, u stanu su pronašli pelene za bebe pa se pokreće pitanje jesu li terorist i misteriozna žena imali zajedničko dijete. Također, postavlja se pitanje nalazi li se ta žena sada u bijegu s djetetom? Još uvijek se ne zna gdje je njegova supruga, zbog koje je promijenio vjeru i došao živjeti u Novi Pazar.

U potrazi za suradnicima i istomišljenicima, policijske su snage obavile pretrese na više lokacija u Novom Pazaru, gdje je terorist živio sa suprugom.

Jučer popodne je ranjenog pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića posjetio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Fotografiju susreta objavio je na svom službenom Instagram profilu.

"Presretan sam što se žandarm Jevremović Miloš dobro osjeća nakon operativnog zahvata. Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti, pokazanoj prisebnosti i uspješno obavljenom zadatku u borbi s teroristom. Srbija neće imati milosti prema teroristima", poručio je Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 11:25