PROFESOR JE UHIĆEN

UČENICA (15) ZAPANJILA ŠKOLU 'Ja i profesor matematike smo u vezi, seksali smo se već 20 puta'

 Bedford Police

DALLAS - Policija u američkoj saveznoj državi Teksas uhitila je prije nekoliko dana učitelja matematike Timothyja Flasika (27) nakon što je otkriveno da je imao aferu s dvjema tinejdžerkama, njegovim učenicama u srednjoj školi na području Dallasa.

Utvrđeno je da su dvije veze paralelno trajale barem deset mjeseci, a u tom je periodu u više navrata s objema djevojkama, koje su tada imale 15 godina, imao seksualne odnose. Prvo je s njima počeo komunicirati putem Facebooka, no sve je ubrzo preraslo u nešto mnogo ozbiljnije te ih je redovito odvodio u svoj stan gdje su prije i nakon seksa zajedno konzumirali alkohol i pušili travu.

Istragom je utvrđeno da ih je jednom obje doveo u stan te su se seksali utroje.

Sve je na vidjelo izašlo nakon što se jedna od tinejdžerki pohvalila svojoj prijateljici da je u vezi s nastavnikom matematike. Ona je to ispričala svojim roditeljima koji su zatim kontaktirali policiju.

Jedna od djevojaka je na policijskom ispitivanju priznala da je s učiteljem spavala 20 puta.

Flasik je uhićen prije desetak dana pod optužbom za nepriličnu vezu učitelja i učenika, ali i za seksualno zlostavljanje maloljetnika. Vijest je u lokalnim medijima objavljena tek ovih dana, s obzirom da policija dosad nije izlazila u javnost s bilo kakvim informacijama.

Samog Flasika su, nakon što je uplatio jamčevinu, pustili da se brani sa slobode. U školi u kojoj je predavao tinejdžerkama sam je dao otkaz još prije nego je istraga protiv njega pokrenuta. U međuvremenu se zaposlio u drugoj školi, no nije jasno hoće li ondje uspjeti zadržati radno mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 08:49