POŽUDA

'UHAPSITE ME, POZORNIČE, BILA SAM JAKO ZLOČESTA!' Žene poludjele za mišićavim policajcem koji provodi sudske ovrhe

 Instagram

Njujorški policajac Miguel Pimentel (33) izazvao je nedavno pravu pomutnju na društvenim mrežama, nakon što su se njima počeli širiti njegovi selfieji.

Kako piše Daily Mail, žene diljem Velike jabuke počele su ispoljavati požudu za plavcem, koji često pred fotoaparatom pozira pokazujući svoje impozantne bicepse. Neke su ga počele preklinjati da ih uhapsi.

'Stavi mi lisice, uhiti me, strpaj me u zatvor i svu me pretraži', poruka je na koju se može svesti većina objava.

Foto: Instagram

'Pretražite me, pozorniče, bila sam jako jako zločesta', napisala je jedna korisnica Twittera.

Neke su korisnice zaprijetile da će, ako je to potrebno da bi samo dobile Miguelov pogled, počiniti kazneno djelo. 'Zločesta sam cura, stavljaj mi te lisice i vodi me u zatvor!', zavapila je Rose Winter na Twitteru.

Foto: Instagram

Sam policajac je u razgovoru za New York Daily News izjavio da je situacija izmaknula kontroli pa da ga žene sada ganjaju po ulicama. 'Prilaze mi i govore da sam ja murjak s Facebooka', kaže Miguel i napominje da njegova djevojka, s kojom je zajedno već dvije godine, nije pretjerano oduševljena nasrtajima Njujorčanki na njezinog dragog.

Miguel Pimentel sa svojom djevojkom (Foto: Instagram)

Miguel je, inače, razvojačeni marinac. Tijekom 10-godišnje karijere u vojsci u nekoliko je navrata išao na bojišta u Irak i Afganistan. Kaže da je u sjajnoj formi zbog redovitog vježbanja u teretani.

'Godinu dana prije nego sam napustio vojsku počeo sam se baviti bodybuildingom. Jako mi se svidjelo i nisam prestao bildati do danas', govori Miguel, koji je osvojio i pokoju nagradu na natjecanjima u amaterskom bodybuildingu.

Foto: Instagram

U policiji je zaposlen od 2013. godine, a prvenstveno se bavi provođenjem ovrha i izvršavanjem raznih sudskih naloga.

Kaže da je i prije ludnice u kojoj se našao zbog slika koje su se proširile internetom imao neugodnih trenutaka zbog svojeg izgleda.

Foto: Instagram

'Znao bih u uniformi otići do Subwaya pojesti nešto, a onda bi radnice, misleći da ne razumijem španjolski, počele među sobom pričati kako bi htjele da im stavim lisice ili da odem s njima u stražnju prostoriju. Pravio bih se da ništa ne kužim, sve dok ne bih pojeo. Onda bih im, pred odlazak, rekao: Vi ste, naravno, svjesne da sam razumio sve što ste govorile?', priča Miguel.

Foto: Instagram

Na kraju kaže da je čuo kako prevaranti koriste njegove fotografije kako bi namamili cure da ih upoznaju. Ipak, unatoč povremenim neugodnostima, priznaje da mu pažnja pomalo godi: 'Ma super zapravo. Mislim, tko ne bi htio dobiti malo pozitivnog publiciteta?'.

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 16:37