ZGROZILI SVIJET

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Bestijalni zlikovci bacili slatku macu u baru punu gladnih krokodila i pritom se zlobno smijali

 YouTube

Iz Perua stiže snimka koja je, malo je to reći, zaprepastila pola interneta. Dvojica neimenovanih muškaraca u gradu Iquitosu snimila su bestijalan čin bacanja bespomoćne mačke u baru punu krokodila, pri čemu su se zlobno smijali.

Prestravljena životinjica zaplivala je i uspjela na trenutak izaći na suho. U trenutku kada se činilo da bi se možda mogla i izvući, iz bare je istrčao gladni reptil i zgrabio macu koja nije skupila dovoljno energije da se uspne uz ogradu i pobjegne iz nastambe krvoločnih i prilično gladnih gmazova.

Nekoliko sekundi kasnije uslijedio je još jedan trenutak nade koji se u konačnici pretvorio u šokantnu tragediju. Činilo se da bi mačka mogla još jednom pokušati isplivati iz bare kada je došlo do borbe između dvojice krokodila oko nje, no nije uspjela i to je bilo to, sudbina joj je bila zapečaćena.

Snimka nezapamćeno okrutnog nasilnog čina proširila se internetom i izazvala čitav niz osuđujućih komentara, no zasad nema informacija o identitetu zlikovaca sa snimke te je li peruanska policija išta poduzela protiv ovih krajnje nehumanih zlotvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:31