‘SIGURNA‘ OD URAGANA

VIDEO Bogatašica s Floride odbija evakuaciju, na prozore vile na obali pribila je daske: ‘Je***e se, moj muž je građevinar!‘

Iako su vlasti upozorile stanovnike da hitno evakuiraju svoje domove, odlučila je da ipak ostaje

Ilustracija

 Bryan R. Smith/Afp

Žena s Floride koja je na TikToku pokazala svoju vilu, za koju vjeruje da je “zaštićena od uragana Milton”, izazvala je bijes korisnika koji ju pokušavaju nagovoriti da evakuira područje, prenosi Daily Mail.

Njeno pravo ime zasad nije poznato, ali objavljuje videe pod korisničkim imenom "Kricketfelt". Podijelila je pripremu svoje obitelji za uragan, jasno dajući do znanja da planiraju ostati u kući, za koju kaže da je “komercijalne kvalitete” jer ju je izgradio njen suprug.

Iako su lokalne vlasti upozorile stanovnike Floride da hitno evakuiraju svoje domove, majka troje djece odlučila je da sa suprugom i ljubimcima ipak ostaje. Vila prikazana na snimkama je odmah uz obalu.

- Moj muž je izgradio ovu kuću, napravljena je od betona. Baš me briga što ljudi kažu, je***e se, moj muž je građevinar - rekla je u jednom videu.

Unajmili su i građevinske radnike koji su im postavili daske na prozore kako bi se pripremili za uragan. Korisnici su uglavnom ostali zbunjeni zbog njenog agresivnog stava i svadljivosti. U opisu jedne snimke je napisala: “Ovo će vas sigurno razbjesniti!”.

- S kim se ona svađa? Zbunjena sam, zašto je tako ljuta? Razgovara li možda s Miltonom? - neki su od komentara.

Drugi su izrazili suosjećanje za radnike koji su im pomogli osigurati kuću, uz nadu da su stigli odvesti svoje obitelji na sigurno. Kasnije je snimila policijsku patrolu koja je prošla kroz njeno susjedstvo, dodajući kako ne može reći da nisu bili upozoreni na obaveznu evakuaciju.

U istoj snimci, rekla je da joj je sin odlučio otići iz kuće na sigurnije područje prije nego što krene najavljena devastacija uragana. Objasnila je da se radi o njegovom izboru, stoga ga ne mogu natjerati da ostane s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 19:48