BIJESNA RASPRAVA

VIDEO: 'ČEKAJ, I MI OVO PLAĆAMO 200 KUNA!?' Ako ste se ikad pitali zbog čega imate problema s prtljagom dok putujete, možda vam ova snimka da odgovor

 
 Twitter

Snimka žene zadužene za prtljagu u zračnoj luci Honolulu izazvala je bijesnu raspravu na Twitteru.

Vanessa Marsh putovala je zrakoplovom tvrtke Hawaiian Airlines te je uočila žensku osobu koja je bacala kovčege niz metalni izlaz, a onda ju odlučila objaviti na Twitteru.

- Misterij svim mojih razbijenih kovčega je riješen, napisala je Marsh u opisu videa na Twitteru, a njen post je do sada pregledan više od 42.000 puta, te ima više od 550 komentara.

- A mi smo platili 200 kuna za svaku od tih torbi da budu bačene tako?, komentirala je druga korisnica Twittera.

Iako su u raspravi mnogi osudili ponašanje osoblja zračne luke, bilo je i onih koji su bili puno pomirljiviji...

- Ovako je na svakom aerodromu, ne radi to samo ova kompanija. Pokušajte raditi dolje pod tim uvjetima pa ćete vidjeti da to nije ni tako loše, a čega sam se ja još nagledao..., komentirao je jedan od korisnika.

- Ja radim taj posao i mogu vam garantirati da nitko od nas nema namjeru oštetiti ničiju torbu, no ova gospođa je mogla malo više paziti dok baca torbe, napisao je drugi korisnik.

Nakon što je snimka postala viralna, odlučili su reagirati iz Hawaiian Airlinesa.

- Aloha Vanessa, jako nam je žao što ovo vidimo i cijenimo što ste nas upozorili. Način na koji se naša djelatnica rješava torbi nije prihvatljiv, a naš tim za upravljanje operativnim zadacima bavi se ovom situacijom. Hvala vam, kratko su prioćili iz tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 03:39