DOBRO JE PROŠAO

Vučić ne da na sina: ‘Mirno su sjedili, jeli i pili, a onda su ih napali Albanci‘

Prema njegovim riječima, srpski navijači su sebe štitili, „na mjestu gdje su mirno sjedili, jeli i pili“

Sukob navijača

 Screenshot X

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije vidio problem, kao i da "nije imao što da prigovori" sinu Danilu, koji je prisustvovao sukobu navijača u Gelsenkirchenu u Njemačkoj, uoči utakmice nogometaša Srbije i Engleske, piše Nova.rs.

„Da, on je bio u kafiću koji su napali navijači Schalkea, albanske nacionalnosti najvećim dijelom, bilo je i nekoliko drugih, ali uglavnom Albanci, navijači Schalkea. Napali ih stolicama i bocama“, rekao je Vučić novinarima u zgradi Predsjedništva.

Ocijenio je da je „interesantno“ to što je njemačka policija tražila i privođenje nekoliko srpskih navijača nakon tog sukoba.

„Interesantan pristup rješavanja problema, ne znam što treba netko napraviti kada vas netko napadne stolicama i bocama“, upitao je Vučić.

Prema njegovim riječima, srpski navijači su sebe štitili, „na mjestu gdje su mirno sjedili, jeli i pili“, a da su napadnuti zbog toga što je u kafiću bila istaknuta srpska zastava.

Upitan o tome što je imao više od 80 različitih obraćanja od početka godine, Vučić je kazao da je to njegov posao i da je „trebalo do sada da bude bar 150 puta“.

„Morat ću više raditi, vrijednije. Predsjednik Republike mora raditi javno, mora obavještavati građane što radi, ne znam što im to smeta. Posljednji put na ovaj način sam se obratio 29. travnja, mislim da je ponekad važno da cjelokupnu situaciju opišete građanima Srbije“, kazao je Vučić, piše Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 22:03