PUKLE SVE GUME

‘Zastrašujuće!‘: Drama Ryanairovog aviona pri slijetanju u Milano, putnici u šoku, pilot napravio veliku pogrešku?

Slike oštećenog zrakoplova objavljene su na društvenim mrežama

Ryanairov zrakoplov, ilustracija

 Nicolas Economou/Nurphoto Via Afp

Zrakoplovu Ryanaira u utorak su pukle sve četiri gume tijekom slijetanja u Italiju. Dolazni i odlazni letovi odmah su obustavljeni u zračnoj luci Orio al Serio u Bergamu, nakon incidenta koji se dogodio na letu iz Barcelone, prenosi Daily Mail.

Slike oštećenog zrakoplova objavljene su na društvenim mrežama, gdje su jasno vidljivi izgrebani metalni kotači, jer je avion strugao po pisti koja je također oštećena. Putnici s drugog leta rekli su za britanski tabloid kako im je njihov pilot objasnio da se šteta mogla dogoditi zbog “lošeg slijetanja”.

- Osjetio se miris zapaljene gume u avionu, bilo je poprilično zastrašujuće. Vidjela sam vatru i iskre, nikad nisam doživjela nešto slično - rekla je putnica Alice Longhurst za Daily Mail.

Zbog incidenta se očekuju kašnjenja od najmanje šest sati, jer je u tijeku čišćenje asfalta. Hitna pomoć je također stigla, ali nema informacija koje sugeriraju da je netko ozlijeđen. Dolazni letovi preusmjereni su na druge zračne luke, uključujući Malpensu i Veronu.

- Let FR846 iz Barcelone za Milano imao je problem s gumama nakon slijetanja u zračnu luku. Putnici su se normalno iskrcali i avion su pregledali inženjeri, koji ga trenutno servisiraju kako bi se mogao vratiti u promet - rekao je glasnogovornik Ryanaira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 19:22