U CENTRU ZAGREBA

Građani u nevjerici što je ‘izraslo‘ usred Martićeve, pljušte reakcije: ‘Količina nesuvislosti u ovom gradu je nepodnošljiva!‘

Znak koji označuje da se ondje nalazi parking, stoji točno po sredini pločnika te tako otežava prolazak i pješacima i biciklistima

Martićeva ulica, Zagreb

 Neja Markicevic/cropix/Cropix

Na Facebooku HRT Radio Sljemena osvanula je zanimljiva fotografija snimljena u Martićevoj ulici u Zagrebu na kojoj se vidi prometni znak postavljen - nasred pločnika.

Prometni znak koji označuje da se ondje nalazi parking, stoji točno po sredini nogostupa te tako otežava prolazak i pješacima i biciklistima, a može biti potencijalno i opasan ako se netko u njega zaleti.

Zagrepčani su u komentarima odmah požurili prokometirani neobičnu pojavu, a neku su, kao po navici, za sve okrivili novu gradku vlast, premda znak tamo tako sroji i puno duže.

- Toliko gluposti i nesuvislosti u ovome gradu da je to nepodnošljivo. Jednako je i s određivanjem prioriteta. Vrhunac je mapiranje zdenaca ??? Zapravo su Franceki. Grad Zagreb pretvorio se u nerealno zadovoljavanje političkih ciljeva jedne opcije na trajnu štetu prioriteta u dnevnom i kvalitativnom životu građana - rekla je jedna komentatorica strpavši u isti koš prometni znak na nogostupu i popularne Željezne Franceke.

- Izgleda da je cestarima udarila vrućina u glavu. Znakovi usred pločnika, zebre pomaknute... Baš me zanima kaj buju još zmislili - rekla je druga.

- Odlično! To je postavljeno specijalno za pješake, bicikliste i za one na romobilima, koji zure u mobitele - glasio je još jedan komentar.

- Ima li netko u gradu tko kontrolira te koji postavljanju znakove, tj.stručna osoba za cestovni saobraćaj - pitao se još jedan komentator.

- Nevjerojatno mi je čitat ove komentare. Taj stup je tamo već godinama, niti je jedini, a tu se ljudi iščuđavaju ko pura dreku, i naravno da je Tomašević kriv Pa sramotite se pred svima… - zaljučio je još jedan komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2024 10:05