OSVJEŽAVAJUĆA VIJEST

Spas od vrućina: Za sve Zagrepčane besplatan je ulaz na gradske bazene, ali i u jedan muzej

Grad Zagreb razmotrit će mogućnost besplatnog ulaza na gradske bazene i drugim vikendima

Bazen na Šalati

 Bruno Konjevic/cropix/Cropix

Zbog toplinskog vala koji je pogodio Hrvatsku te najavljenih vrlo visokih temperatura, ustanova Upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba omogućila je ovaj vikend besplatan ulaz na gradske bazene svim stanovnicima Zagreba.

Besplatan ulaz na većinu bazena moguć je već od danas, 11. srpnja, pa sve do nedjelje, 14. srpnja 2024. godine. Radi se o gradskim bazenima SP Mladost, ZP Mladost, BK Utrina, Iver i Jelkovec.

Zbog sportskih natjecanja, jedina iznimka su bazen Svetice, gdje će besplatan ulaz biti omogućen 11. i 12. srpnja, te SRC Šalata, s besplatnim ulazom od 12 do 14. srpnja.

U slučaju novih toplinskih valova ovo ljeto, ustanova Upravljanje sportskim objektima i Grad Zagreb razmotrit će mogućnost besplatnog ulaza na gradske bazene i drugim vikendima, kako bi građanima omogućili da se osvježe i lakše nose s vrućinama.

Slobodan je ulaz i u Etnografski muzej.

- Tijekom vikenda (13. i 14. srpnja) ulaz u Muzej je slobodan. Želimo Vam olakšati vruće ljetne dane te da u šetnji gradom svratite u naš muzej, uživate u lijepim izložbama i ujedno se malo rashladite - poručili su iz Muzeja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2024 17:19