HITNA INTERVENCIJA

STIGLI LIJEKOVI ZA OZDRAVLJENJE HOLDINGA Stranka za GRAD u akciji kontra Bandića

 Nenad Dugi / CROPIX

Stranka ZA GRAD, čini se, prava je oporba gradonačelniku Milanu Bandiću i njegovom modelu restrukturiranja Zagrebačkog holdinga.

Jutros su u domišljatoj akciji odlučili upozoriti Upravu Zagrebačkog holdinga da se plan izdvajanja podružnica u trgovačka društva provodi bez ekonomskih analiza i studija opravdanosti.

Na adresu Holdinga u Vukovarskoj - dostavili su lijekove pod nazivom “restrukturiranje” i obrazložili da je riječ o hitnoj intervenciji.

- Zagrebački holding 2006. godine osnovala je upravo trenutna garnitura uz obećanje ušteda do visine jednog cijelog gradskog proračuna u roku pet godina. Sedam godina kasnije, Holding grca u dugovima i gomila gubitke. Postavlja se pitanje - želimo li dozvoliti da ti isti ljudi provode restrukturiranje po hitnom postupku, bez ikakve studije dugoročnih učinaka i sa sumnjivim motivima vezanim uz budućnost podružnica - kaže Iva Kvakić, supredsjednica stranke.

Stranka ZA GRAD, najmlađa je zagrebačka stranka, a na posljednjim lokalnim izborima nedostajalo im je vrlo malo glasova da njihovi zastupnici uđu u Gradsku skupštinu. To ih izgleda nije obeshrabrilo da i dalje nastave politički djelovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:50