NOVI INCIDENT

Trojica pijanih mladića u centru Zagreba napali dvojicu stranih državljana: ‘Uhićeni su‘

Točan motiv sukoba biti će poznat po dovršetku kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku

ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix

Dok je slučaj sukoba stranih državljana i maloljetnika na području zagrebačkog Jaruna i dalje među glavnim temama u Lijepoj našoj, na policijski telefon 192 sinoć je stigla dojava o novom sramotnom napadu. Ali ovoga puta u centru metropole!

Naime, u četvrtak oko 23.30 sati na terasi jednog kafića u Tkalčićevoj ulici došlo je do sukoba trojice pijanih maloljetnika i dvojice stranih državljana.

- Prema do sada prikupljenim informacijama na terasi ugostiteljskog objekta dvojica 18-godišnjaka i jedan maloljetnik pod utjecajem alkohola, fizički su napali dvojicu stranih državljana starosti 27 i 52 godine. Tri osobe su uhićene te privedene u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje - priopćili su kratko iz PU zagrebačke.

Točan povod napada trojice ‘junaka‘ još uvijek nije poznat, ali pijanstvo svakako ne može biti opravdanje za njihove poteze. Nakon noći provedene u policiji na otriježnjenju, danas će biti dovršeno istraživanje te će, shodno utvrđenim okolnostima, u tom pravcu biti i prijavljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:25