TEŠKA NOĆ

Britney se oglasila povodom incidenta i otkrila zašto je došla hitna: ‘Za sve je kriva moja mama!‘

Britney Spears je objavila da je pokušala skočiti u hotelskoj sobi i da je tako ozlijedila stopalo

Britney Spears pokazala je svoj ranjeni gležanj

 Screenshot/instagram/britneyspears; Afp/valerie Macon/

Britney Spears pokazala je na Instagramu svoje ranjeno i natečeno stopalo dan nakon što se navodno posvađala s dečkom Paulom Richardom Solizom u luksuznom hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu, zbog čega su morale intervenirati hitne službe.

"Sinoć sam uganula gležanj kao idiot, samo da pokažem dokaz. Jako je loše. Idiot sam jer sam pokušavala skočiti u dnevnoj sobi Chateaua i pala sam, osramotila se i to je to", rekla je pjevačica u videu.

Osvrnula se na pompu koja se dogodila zbog sinoćnjeg događaja.

"Bolničari su mi odmah došli na vrata. Naravno, to je izazvalo ovu ogromnu scenu, koja je bila tako nepotrebna i sve što mi je trebao je led", ispričala je.

U drugoj snimci, dobitnica Grammyja je naizgled počela plakati dok je uspoređivala svoje neozlijeđeno stopalo s otečenim. Britney je zatim optužila svoju mamu, Lynne Spears, da je umiješana u situaciju.

"Nisam razgovarala s njom 6 mjeseci i nazvala je odmah nakon što se to dogodilo i prije nego što su vijesti izašle. Namjestili su mi baš kao i njoj davno!!! Voljela bih da imam baku i djeda!!! Ne mogu je podnijeti!!! Iskreno, nije me briga, reći ću to", napisala je Spears, ali nije jasno krivi li majku što je pozvala bolničare ili što je tu vijest odala medijima.

Obratila se i svom odvjetniku Mathewu Rosengartu.

"Ovaj čovjek je divan!!! On mi je kao otac i izvukao me sinoć!!! Obožavam vas i divim vam se, gospodine Mathew!", napisala je uz fotografiju Rosengarta s vukom.

"Britney je imala tešku noć i veliku svađu, ali je nevjerojatno otporna, unatoč traumi koju je proživjela tijekom skrbništva", rekao je izvor za Page Six.

image

Paul Richard Soliz

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Iako Britney tvrdi da se ozljeda dogodila jer je pokušavala skočiti, ranije su izvori rekli za strane medije da je hitna pozvana nakon svađe s njezinim kontroverznim dečkom Paulom Richardom Solizom. Vatrogasci Los Angelesa također su potvrdili za Page Six da su primili poziv o ozlijeđenoj ženi, iako nisu dobili nikakve detalje.

Nakon incidenta, prijatelji pjevačice su rekli za Page Six kako su još uvijek jako zabrinuti zbog njezine veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vijest od samog početka."

Od kolovoza 2023. pjevačica se zbližava sa Solizom, bivšim održavateljem svog domaćinstva. U to vrijeme objavila je razvod od Sama Asgharija koji je finaliziran u srijedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:48