Jednostavne i brze za pripremu, idealne za večeru ili kao snack kad nenajavljena ekipa pozvoni na vrata. Za izradu bruschetta koristite bijeli pšenični kruh. Za pečenje možete uzeti pleh, ali je bolja rešetka. Tako će se kruh jednako osušiti i ispeći sa svih strana i biti hrskav.
Trebat će vam:
8 kriški kruha (starog) 1/2 pakiranja Ledo Sataraša 2 žlice maslinovog ulja režanj češnjaka svježi bosiljak |
Priprema:
Kriške kruha staviti u pećnicu na 180 stupnjeva da se lagano tostiraju, a u međuvremenu na ulju propirjati protisnuti češnjak, a zatim dodati Ledo sataraš i pirjati dok povrće ne omekša. Izvaditi kruh iz pećnice i poslagati sataraš na kriške te po želji još sve zajedno kratko zapeći. Ukrasiti svježim bosiljkom.
Isprobajte i ukusnu talijansku juhu minestrone te njoke s mediteranskim povrćem!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....