A zapravo ju tako rijetko radimo! Napravite iznimku ovaj put i pripremiti ukusnu riblju juhu za ručak ili večeru!
Trebat će vam:
1/2 pakiranja 500 g Ledo Oslić fileta (ili bakalar) 450 g Ledo Povrća za juhu 30 g crvenog luka 30 g riže sol papar svježi peršinov list |
Priprema:
Direktno u vodu dodati smrznutu ribu i kuhati 10-ak minuta dok se riba ne počne listati. Ribu izvaditi, a juhu procijediti i u nju ubaciti povrće, luk i rižu. U međuvremenu, ribu očistiti od eventualnih kostiju i natrgati ju na manje komadiće te je vratiti u juhu. Uliti malo maslinova ulja, začiniti i posuti svježim peršinovim listom, skinuti s vatre i poslužiti.
Isprobajte i ukusnu salatu s lignjama te sendvič sa zelenim namazom i jajima!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....