Izvor fotografija: KramWeisshaar.com
Ovaj ''hi-tech'' stol pod nazivom SmartSlab Table, diže koncept otvorene kuhinje na potpuno novu razinu.
Izum je švicarsko-njemačkog dizajn studija Kram/Weisshaar, a dopušta vam da na njemu kuhate, držite hranu toplom i hladite pića dok vaši gosti blaguju.
Dužine je 3 metra, a širine 80 centimetara. Površina stola je izrađena od keramičkog materijala pod nazivom SapienStone, ispod kojeg se nalaze indukcijske ploče za kuhanje i grijači ispod tanjura svih koji blaguju.
Temperatura ispod grijača za tanjure iznosi 42.5 Celzijevih stupnjeva, a preporučio ju je najbolji chef na svijetu, Massimo Bottura, uz čiju suradnju je i nastao ovaj stol.
Kram i Weisshaar su prvi put predstavili ovaj stol na Milanskom tjednu dizajna ove godine, a na njemu je kuhao Massimo Bottura. To je bio neki oblik prezentacije takve tehnologije i izuma, a u trgovinama će se ovaj stol moći kupiti potkraj 2017. godine.
Kliknite na video ispod kako biste saznali više o ovom inovativnom stolu!
Sviđa li vam se kako će kuhinja izgledati u budućnosti?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....