U suradnji s Massimom Botturom!

Chef najboljeg restorana na svijetu osmislio inovativan stol!

Izum je švicarsko-njemačkog dizajn studija Kram/Weisshaar, a dopušta vam da na njemu kuhate, održavate hranu toplom i hladite pića dok vaši gosti blaguju.

Izvor fotografija: KramWeisshaar.com

Ovaj ''hi-tech'' stol pod nazivom SmartSlab Table, diže koncept otvorene kuhinje na potpuno novu razinu.

Izum je švicarsko-njemačkog dizajn studija Kram/Weisshaar, a dopušta vam da na njemu kuhate, držite hranu toplom i hladite pića dok vaši gosti blaguju.

Dužine je 3 metra, a širine 80 centimetara. Površina stola je izrađena od keramičkog materijala pod nazivom SapienStone, ispod kojeg se nalaze indukcijske ploče za kuhanje i grijači ispod tanjura svih koji blaguju.

Temperatura ispod grijača za tanjure iznosi 42.5 Celzijevih stupnjeva, a preporučio ju je najbolji chef na svijetu, Massimo Bottura, uz čiju suradnju je i nastao ovaj stol.

Kram i Weisshaar su prvi put predstavili ovaj stol na Milanskom tjednu dizajna ove godine, a na njemu je kuhao Massimo Bottura. To je bio neki oblik prezentacije takve tehnologije i izuma, a u trgovinama će se ovaj stol moći kupiti potkraj 2017. godine.

Kliknite na video ispod kako biste saznali više o ovom inovativnom stolu!

Sviđa li vam se kako će kuhinja izgledati u budućnosti?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. studeni 2024 06:52