Piše: Mateja Domitorvić
Autor naslovne fotografije: Mario Kučera/EPH
Čekali smo ih kao ozeblo sunce i konačno dočekali. Nisu jeftine, no tko ih je ikada brao zna da vrijede tih novaca, a i taj si užitak treba priuštiti barem jednom godišnje, sada kad im je sezona, a ona pak traje oko mjesec dana. Prvi mac kupili smo desetak dana prije Uskrsa na trešnjevačkom placu kod Marinke koja ne štedi kad je u pitanju debljina vezice. Završile su u najbrže pripremljenom jelu na svijetu fritaji ili kako mi to u unutrašnjosti kažemo kajgani. Recpet je bio čista klasika s malom dozom otmjenosti. Naime, osim šparoga, jaja i domaće slanine na kraju smo našu fritaju pokapali uljem istarskog tartufa. O da, ručak za Bogove, dostojan svakog gosta. A za vas smo pripremili i fotogaleriju 5 načina kako pripremiti šparoge!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....