Ovaj sadržaj vam donosi Digo kvasac
1. Suho voće namočite u rumu barem 2 sata (možete dodati i malo narančinog soka).
2. Nemojte štedjeti na narančinoj i limunovoj korici.
3. Pinca voli masnoće, tako da ovo nije kolač/kruh u kojem ćete brojati kalorije. Uz maslac dobro ju je obogatiti s malo masti ili maslinova ulja.
4. Trebat će vam nešto više kvasca jer imate više masnoće, tako da se pripremite na duže izrađivanje tijesta. Prvi dio može odraditi mikser, ali kasnije svakako mijesite dok vam tijesto ne postane meko i elastično.
5. Pinca izvana treba biti žuta, a iznutra bijela, ako vam prebrzo tamni pokrijte je papirom za pečenje.
6. Pinca zna biti i žilava ako stavljate cijela jaja, isprobajte varijantu samo sa žumanjcima.
7. Svi sastojci vam moraju biti sobne temperature.
8. Isprobajte varijantu da dizana tijesta pa tako i pincu pečete bez ventilatora.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....