GOTOVO ZA TREN!

Bruschette s trešnjama

 Berislava Picek / Hanza Media
Vrijeme pripreme: 5 minuta, vrijeme kuhanja: 4 minute

Trebat će vam:

kukuruzni ili raženi kruščić (baguette)
maslinovo ulje
100 g ricotta sira
12 - 15 trešanja
100 g pršuta

Zagreb, 260517.
Slavica Sagolj pripremila je i stilizirala lagana ljetna jela.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Priprema:

Na zagrijanu tavu stavite kruh narezan na šnite koji ste prethodno namazali maslinovim uljem te ga prepecite po dvije minute sa svake strane. Pečene kruščiće premažite ricotta sirom, stavite šnitu pršuta te očišćene trešnje. Istinski gurmani dodat će malo meda na sir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 21:19