![34188681](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/08/15/k_34188681_640.jpg)
Za podlogu:
250 g Digestive keksa 125 g otopljenog maslaca |
Za kremu:
500 g krem sira 5 dcl vrhnja za šlag 6 žlica šećera u prahu 3 limete |
![lime cheese cake key lime pie](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/16/12/iStock_63298775_LARGE.jpg)
Obložite kalup za torte promjera 24 cm papirom za pečenje. Kekse sameljite i dodajte rastopljeni maslac. Kekse utisnite u kalup. Za kremu mikserom umiješajte krem sir, vrhnje za šlag, šećer u prahu i sok limeta. Možete dodati i naribanu koricu. Kremu izlijte na kekse i ostavite hladiti u hladnjaku par sati. Na vrh, po želji, naribajte koricu limete.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....