Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 10 min
Broj osoba: 1
Priprema
1. korak
Club sendvič je toplo-hladna verzija sendviča u kojem je prepečeni tost punjen umakom od vrhnja i senfa, mladom salatom, rajčicom, sirom grana padano, hrskavom pancetom i pečenim pilećim fileom.
2. korak
Tost prepeći u tosteru ili na tavi, a pileći file (dva manja ili jedan veći pa ga prepolovite) ispeći na maslinovu ulju.
3. korak
Tost namazati umakom od vrhnja i senfa (količinu senfa u vrhnju prilagodite svom ukusu, izmiješajte da dobijete “glatki” svijetložuti umak), na njega “zalijepiti” listove mlade salate te slagati dalje redom ploške rajčice, tanko narezani sir grana padano, hrskavu pancetu i pečeni pileći file na koji opet nanesite sloj umaka i poklopite ga tostom te ponovite redoslijed još jednom.
4. korak
Gotov sendvič prepolovite da dobijete dva trokuta.
Foto: Mario Kučera
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....