Za podlogu:
250 g Graham krekera 125 g maslaca |
Za kremu:
300 g krem sira 75 g šalice kiselog vrhnja 7 velikih žlica smeđeg šećera 3 velike žlice kakao praha 3 jušne žlice maslaca 2 žličice ekstrakta vanilije prstohvat soli 100 g čokolade, rastopljene i malo ohlađene |
U zdjeli mikserom izmiješajte krem sir, kiselo vrhnje, smeđi šećer, kako u prahu, maslac i vaniliju. Miksajte oko 5 minuta. Smanjite brzinu miksera i dodajte otopljenu čokoladu. Miksajte dok se svi sastojci ne sjedine. Smjesu izlijte na podlogu od Graham krekera i rastopljenog maslaca. Po kolaču pospite kako prah i par zrnaca krupne soli. Stavite u hladnjak na 30 minuta, a zatim je spreman za posluživanje! Nikad brži cheesecake!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....