![33963065](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/06/19/k_33963065_640.jpg)
Trebat će vam:
tijesto za palačinke sir škripavac izmrvljeni cornflakes |
Corn cheese škripavac u panadi
![Plitvicka jezera, 240317.
Licka kuca.
Priprema hrane od janjetine i predstavljanje Lika Quality projekta.
Na fotografiji: pohani kozji sir.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/28/13/licka_kuca29-240317.jpg)
Corn cheese škripavac u panadi
Priprema:
Napravite tijesto za palačinke po svom omiljenom receptu, ali malo gušće. Škripavac izrežite na trake 6x2 cm. Umočite ga u tijesto za palačinke, otresite višak te panirajte u cornflakesima. Pecite na zagrijanom ulju na 160 stupnjeva oko 8 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....