Trebat će vam:
1 čili paprika 3 žlice pirea od rajčice 3 žlice maslinova ulja 3 češnja češnjaka 500 g pilećeg filea 500 g mladog krumpira nekoliko grančica timijana 150 g sitno narezane pancete 400 g mini rajčica |
Priprema:
Zagrijati pećnicu na 200 stupnjeva. Pleh obložiti papirom za pečenje te rasporediti piletinu i krumpir. U sjeckalicu staviti čili papričicu, pire od rajčice, maslinovo ulje i češnjak te usitniti u pire. Dobivenom smjesom preliti piletinu i krumpir, začiniti solju i paprom, sve zajedno izmiješati te staviti u zagrijanu pećnicu da se peče 30 minuta. Nakon toga sastojke posipati sitno narezanom pancetom i nastaviti peći još 15 minuta. Na kraju dodati mini rajčice te sve zajedno peći još 15 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....