![36134956](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/02/k_36134956_640.jpg)
Trebat će vam:
4 pileća filea 2 žlice maslaca 2 žlice meda papar grančica ružmarina peršinov list 250 g feta sira 500 g svježe tjestenine (fettucine) |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/8/14/11/piletina4.jpg)
Priprema:
Piletinu izrezati na odreske te začini solju i paprom. U manju posudu dodati maslac i med te lagano zagrijati. Začinjenu piletinu preliti toplom mješavinom maslaca i meda, dodati ružmarin te ostaviti da odstoji 10 minuta. Zagrijati gril tavu te dodati piletinu zajedno s marinadom i peći dok ne poprimi željenu boju. Na kraju dodati nasjeckani peršin. Dok se piletina peče, zakuhati svježu tjesteninu. Pečene odreske izvaditi iz tave i na istu masnoću staviti kuhanu tjesteninu da pokupi arome od pečenja. Na dno tanjura staviti tjesteninu, pileći file i na kockice narezan feta sir.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....