![36211583](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/10/k_36211583_640.jpg)
Trebat će vam:
kuhana govedina ili steak 1 žlica zelenog papra 1 žlica hrena 1 čašica punomasnog kiselog vrhnja krumpir celer sol |
![Beef with beetroot and horseradish sauceBeef with beetroot and horseradish sauce](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/13/11/iStock-186322624.jpg)
Priprema:
Na ugrijanu masnoću dodati zeleni papar u zrnu, promiješati nekoliko sekundi pa zatim položiti posoljeno meso i peći steak s obje strane tek koju minutu jer mora ostati malo ružičast iznutra. Maknuti meso s vatre i izvaditi papar. Vrhnje promiješati s hrenom i razraditi umakom na laganoj vatri. Dodati mu zeleni papar pa sve preliti preko mesa. Poslužiti s pireom od krumpira i celera.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....