![Nives Celzijus kuša ajvar](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/10/10/8/Nives%20ajvar.jpg)
Trebat će vam:
1 ciabatta (šlapica) rikula 10 dkg kvalitetne sušene kobasice ili pršuta 150 g ricotte vlasac 2 žlice ajvara |
![Rustic sandwich of salami, roasted red peppers, arugula, and herbed goat cheese on ciabatta bread. Shallow DOF.](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/10/9/20/iStock-174809376.jpg)
Priprema:
Ricottu pomiješajte s nasjeckanim vlascem, soli i paprom. Ciabattu prepolovite horizontalno po pola. Na nju namažite ricottu s vlascem, dodajte ajvar, zatim pršut ili kobasicu te rikolu. Zatvorite drugom polovicom ciabatte i uživajte!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....