Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 35 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1 šalica heljde
- 3 šalice temeljca od povrća
- 1 luk
- 2 jušne žlice suncokretova ulja
- 150 g naribanog dimljenog tofua
- 400 g kiselog kupusa
- 4 jušne žlice sitno sjeckanog peršina
Priprema
1. korak
Heljdu kratko propržite na suhoj tavi (5-7 minuta) pa prelijte šalicom temeljca i kuhajte 10 minuta poklopljeno na laganoj vatri. Luk narežite na kockice pa pirjajte 5-6 minuta na ulju s prstohvatom soli.
2. korak
Dodajte kiseli kupus narezan na tanke rezance i naribani dimljeni tofu, umiješajte heljdu, dodajte preostali temeljac i kuhajte još 15-ak minuta. Umiješajte na kraju sitno sjeckani peršin.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....