Hrskavi pikantni slanutak

 Berislava Picek / Hanza Media

Sastojci:

400 g kuhanog slanutka
2 žlice maslinova ulja
1 žličica mljevenog kumina
1 žličica ljute papričice
1/2 žličice kajenskog papra
1 žličica soli

Zagreb, 220916.
Domace grickalice pripremila je Mateja Domitrovic, urednica u Dobroj hrani. 
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Priprema:

Staviti slanutak u zdjelu i dodati sve navedene sastojke te dobro promiješati da se slanutak obloži začinima. Na pleh za pečenje staviti papir za pečenje i po njemu rasporediti slanutak te peći na 200 Celzijevih stupnjeva 30 - 40 minuta dok slanutak ne bude hrskav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 15:42