Bacite pogled na još jedan recept Zvonimira Ferine i Kasandre Draganić i vratite se u neka zaboravljena vremena!
Kasandra: ''Ja se, moram priznat, još nisam sprijateljila s tom biljkom. Nisam neki ljubitelj kelja, a ovo mi je poprilično slično okusom. Kad sam odlučila da ćemo za ovaj post kuhati upravo ovo dalmatinsko/hercegovačko jelo turskog porijekla, prvo što mi je palo na pamet je da moram uvaliti koju papriku u lonac, za svaki slučaj da imam što pojesti ako mi raštika baš neće dobro sjesti.''

Trebat će vam:
750 grama mljevene junetine (mi smo koristili miješano) 20ak listova mlade raštike 1 veća glavica luka 1 šalica riže 150 grama pancete 2 češnja češnjaka peršin sol, papar, crvena paprika 1 jaje 1,5 dcl pasirane rajčice dvije žlice brašna voda vrhnje ili jogurt za posluživanje |

Cijeli recept pročitajte OVDJE!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....