![Naslovna fotografija](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2020/11/11/k_9314975_640.jpg)
Trebat će vam:
500 g jetrica peradi (najbolje miješana) 200 g maslaca (ili još bolje pačja, gusja ili kokošja mast odnosno salo) 2 dl traminca 0,5 dl vinjaka (konjaka) grančica kadulje šareni papar u zrnu |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/11/9/10/cheese-bar9.jpg)
Priprema:
Jetrica je važno dobro očistiti od žilica. Kratko se prepeku na masnoći, podliju vinom i vinjakom te se doda kadulja. Jetrica se flambiraju (oprez!) i gotova su već za nekoliko minuta. U blenderu se dobro izmiksaju zajedno s tekućinom u kojoj su se pržila i paprom. Pašteta se služi hladna uz preprženi kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....