
Sastojci:
2-3 veća krastavca (oko 50 g) 250 ml tekućeg jogurt 1 cijeđeni limunov sok naribana limunova korica mljevena čili papričica svježe mljeveni papar komorač (bolje svježi) |

Priprema:
Krastavce ogulite i narežite na manje kockice, a potom u blender ubacite i sve ostale sastojke. Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Ako volite malo rjeđu juhu, dodajte još malo jogurta. Ova juha posebno dobro prija hladna te je prije posluživanja ohladite u hladnjaku najmanje 45 minuta. Poslužite s malo posipanog svježeg komorača i papra u granulama te nekoliko kapi maslinova ulja.
Svidio vam se recept? Pročitajte još kako pripremiti juhu od graška i mente, juhu od mrkve i naranče i juhu od maga i kozica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....