Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 40 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1 manja butternut bundeva
- 200 g kestena
- 3-4 štapića cimeta
- 5-6 listova lovora
- krupna sol
- ocat od nara ili krema od aceta balsamica
Priprema
1. korak
Ogulite i izrežite bundevu na kocke (možete koristiti i neku drugu osim muškatne). U posudu za pečenje stavite papir za pečenje te na njega složite izrezanu bundevu pa je prelijte octom od šipka (ne morate ako nemate).
2. korak
Kestene zarežite te ih ispecite dopola i ogulite pa dodajte u posudu s bundevom. Rasporedite štapiće cimeta i lovorov list te pecite oko pola sata na 200 stupnjeva. Na kraju pečenja sve pospite krupnom soli.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....