Trebat će vam:
200 g pilećeg filea 1/2 žličice čili praha 2-3 češnja češnjaka maslinovo ulje 2 tortilje 1-2 paprike |
Priprema:
Piletinu narezati na trakice, staviti u posudu i preliti limunovim sokom, čili prahom, nasjeckanim češnjakom te dodati soli. Na zagrijanu tavu staviti maslinovo ulje, dodati papriku narezanu na trakice, peći maksimalno dvije minute i izvaditi van. Na istu masnoću staviti piletinu koja se kratko marinirala te ispeći kratko na jakoj temperaturi. Dok se piletina peče, zagrijte tortilju, premažite kremom od avokada (najbrže ćete to napraviti u mužaru), dodajte pečenu piletinu i usitnjeni korijander. Zamotajte tortilju i servirajte toplo. Ne brinite, kako je avokado pomalo neutralnog okusa, savršeno neutralizira ljutinu piletine u ustima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....