SEZONA JE POČELA!

RECEPT ZAGREBAČKOG RESTORANA TAČ: Maneštra od mladog kukuruza iliti bobići!

 Biljana Gaurina / HANZA MEDIA
Recept Vesne Miletić iz zagrebačkog restorana Tač!

Sastojci:

300 g mladog kukuruza
150 g crvenog luka
200 g mladoga graha
300 g krumpira
100 g pancete
30 g češnjaka
peršinov list
sol
papar

Biljana Gaurina / HANZA MEDIA

Priprema:

U lonac staviti grah i krupno rezani crveni luk pa zaliti hladnom vodom i kuhati. Kad je grah napola kuhan dodati kukuruz, krumpir narezan na kockice i pešt od slanine i češnjaka. Začiniti po ukusu solju i paprom te posuti kosanim peršinom.

Svidio vam se recept? Pročitajte još :

Maneštra od ječma i motara (petrovca)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. studeni 2024 09:27