3 ljute svježe kobasice po izboru 1 dl maslinova ulja 2 češnja češnjaka 1 velika glavica luka 1/2 žlice osušene majčine dušice sol, svježe mljeveni papar 400 g slanutka iz konzerve 1 ml bijelog vina 2 ml vrhnja za kuhanje 500 ml pilećeg temeljca 1 brokula peršin |
Na zagrijanoj tavi ispeći kobasice dok ne budu hrskave te ih maknuti sa strane. U drugu posudu dodati maslinovo ulje te luk, češnjak, sol, papar i majčinu dušicu te lagano popržiti nekoliko minuta. Na to dodati slanutak, vino, vrhnje za kuhanje, temeljac te kuhati na laganoj vatri 8 - 10 minuta. Na kraju dodati cvjetove brokule te kuhati nekoliko minuta. Na kraju dodati pečenu kobasicu izrezanu na kolutiće. Prilikom serviranja jelu dodati sitno nasjeckani peršin i malo maslinova ulja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....