Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 15 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 100 g parmezana
- 350 g sira (mascarpone)
- 2 jaja
- 300 g običnog brašna
- majčina dušica
- sol i papar
- maslinovo ulje
- maslac
- Za pesto:
- parmezan
- maslinovo ulje
- pinjoli
- vezica svježeg bosiljka
- riga (rukola)
Priprema
1. korak
Naribajte parmezan i ubacite ga u zdjelu. Dodajte mascarpone, jaja,
brašno, majčinu dušicu, sol i papar. Promiješajte i stavite na dasku.
Napravite kuglu i podijelite je na tri dijela, a od njih napravite
kobasice. Narežite ih u jastučaste oblike.
2. korak
Pržite ih na maslinovu ulju 2 do 3 minute sa svake strane. Na kraju im dodajte malo maslaca.
3. korak
Za pesto stavite malo parmezana i maslinova ulja u blender. Dodajte pinjole i bosiljak. Sve izmiksajte pa smjesom prelijte njoke. Na kraju možete dodati svježu rukolu i sve zajedno promiješati.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....