Da ne budu samo u omletu!

Palačinke punjene gljivama

 Getty Images/iStockphoto
Miješane gljive u najboljem izadnju!

Trebat će vam:

Za palačinke:

1 jaje
prstohvat soli
prstohvat šećera
130 g glatkog brašna
300 ml mlijeka

Za nadjev:

100 g bukovača
100 g vrganja
100 g lisičarski
2 češnja češnjaka
šaka svježeg peršina
žlica maslaca
sol i papar

Easter eggs and pancake rolls with mushrooms and yogurt dip
Getty Images/iStockphoto

Priprema:

Ispecite palačinke. Na žlici maslaca prodinstajte protisnuti češnjak. Dodajte narezane miješane gljive. Dinstajte ih do ne dobiju lijepu zlatno smeđu boju. Posolite ih i popaprite. Dodajte sitno nasjeckani češnjak. Nadjevom napunite palačinke i poslužite ih tople.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. prosinac 2024 06:35