![36130468](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/01/28/k_36130468_640.jpg)
Trebat će vam:
800 g očišćenih inćuna 400 g kelja 300 g krumpira 2 jaja krušne mrvice, brašno, sol, papar, maslinovo ulje, češnjak |
![Rijeka, 170616.
Ponuda ribljih jela u restoranu Kantun u Rijeci.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/7/6/12/kantun-ribe22-170616.jpg)
Očišćene inćune uvaljati u brašno i zatim u jaje, na kraju u krušne mrvice. Da bi inćun bio pečen iznutra, a prezle dobile lijepu zlatnu boju, potrebno je pržiti dulje na nižoj temperaturi. Prethodno blanširani i ocijeđeni kelj zapeći u tavi na maslinovu ulju, češnjaku i papru dok ne dobije zlatnu boju. Dodati kuhani krumpir i sve izmiješati. Soliti po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....