Trebat će vam:
1 pileća prsa 2 rajčice ili konzerva pelata 1 šalica kuhane zelene leće 2 češnja češnjaka peršinov list 1 manja paprika 1 žličica kurkume pola žličice curryja 1 žličica sjemenki korijandera izrađenih u mužaru malo mljevene crvene paprike 2 žlice curry paste sol i papar kokosovo ulje |
Priprema:
Piletinu narežite na kockice veličine zalogaja pa je popecite na kokosovom ulju, a potom izvadite na tanjur i stavite sa strane. Na istoj masnoći zažutite na ploške narezan luk kojemu, kad postane proziran, dodajte narezanu rajčicu ili pelate, nasjeckan češnjak, peršinov list te sve začine osim madras curry paste. Neka se krčka dok ne ispari sva tekućina od rajčice. Na kraju u tavu vratite piletinu, dodajte kuhanu leću i madras pastu te ostavite još nekoliko minuta na laganoj vatri. Posolite i popaprite. Krumpir skuhajte i poslužite ga posutog svježim korijandrom i peršinovim listom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....