
Trebat će vam:
250 g kuhanog slanutka 250 g pečene bundeve kabocha ekstra djevičansko maslinovo ulje 1 žličica crvene mljevene paprike 1/3 žličice chilly papričica u prahu svježe mljeveni crni papar sol ružmarin i majčina dušica |

Priprema:
Bundevu očistite od kore i sjemenki pa je narežite na kockice veličine cca 2x2 cm. Začinite solju, začinskim biljem, 2-3 žlice maslinova ulja i crnim paprom te pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 190 °C 20-ak minuta. Bundevu i kuhani slanutak izmiksajte štapnim mikserom, dodajte 4-5 žlica maslinova ulja te mljevenu i ljutu papriku u prahu. Poslužite s prepečenim kruhom ili na bruschettama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....