Trebat će vam:
500 g pilećih jetrica |
Za salatu:
pola šalice ili 1 manja šalica ječma 1/2 žličice korijandera 1/4 žličice kumina 2 žlice indijskih oraščića 1-2 mlada luka 1 češanj češnjaka sol, papar limunov sok 6 žlica maslinova ulja |
Skuhati ječam, potrebno mu je oko 20 minuta. Ocijediti ga. Izraditi korijander i kumin u mužaru, nasjeckati indijske oraščiće, narezati mladi luk. U zdjelicu staviti maslinovo ulje, dodati kumin i korijander, sjeckani češnjak, sol, papar, limunov sok i promiješati. U zdjelu staviti ječam, oraščiće i mladi luk pa preliti pripremljenim preljevom. Promiješati da se sve spoji. Jetrica oprati i očistiti od žilica i krvi. Lagano ih pobrašniti pa ih ispeći kratko s obje strane dok se ne stvori korica. Poslužiti sa salatom
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....