![28336434](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/03/k_28336434_640.jpg)
Trebat će vam:
500 g pilećeg bijelog mesa 400 g šljiva sol i papar svježi peršin 125 ml bijelog vina |
![Pub food, chicken with plums and prosciutto served with potato and zucchini](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/9/11/iStock_97395143_XLARGE.jpg)
Priprema:
Šljivama odstranite koštice i nasjeckajte ih na sitnije komadiće. Bijelo meso istucite kako biste dobili tanje komade. Meso posolite i popaprite. Šljivama dodajte peršin i njima nadjenite bijelo meso. Zarolajte ga uz pomoć folije kako biste dobili roladice. Roladice stavite u prethodno namašteni lim i zalijte bijelim vinom. Pecite na 200 stupnjeva oko 35 minuta. Poslužite s pečenim krumpirom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....