Sastojci:
2-3 okrugle tikvice 2 svježe kobasice za pečenje 1 luk 1 žličica mljevene paprike sol papar timijan peršinov list maslinovo ulje ribani parmezan |
Tikvicama odrežite gornji dio tako da dobijete poklopac pa izdubite unutrašnjost i ostaviti po strani. Na maslinovu ulju pirjajte luk dok ne postane staklast, a zatim dodajte smjesu iz kobasica, izdubljeno meso tikvice te mljevenu crvenu papriku i peršinov list. Pirjajte nekoliko minuta. Napunite tikvice pripremljenom smjesom, poklopite ih poklopcem koji ste odrezali pa ih stavite u posudu za pečenje na papir za pečenje i pecite ih na 180 do 200 stupnjeva oko pola sata. Desetak minuta prije kraja pečenja maknite poklopac i pospite ih ribanim parmezanom. Poslužite sa zelenom salatom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....