Ražnjići s piletinom, krumpirom i mangom

 Biljana Gaurina / Hanza Media

Trebat će vam:

1 pileća prsa
nekoliko manjih kuhanih krumpira
1 mango
sol i papar
maslinovo ulje

Za salsu od manga:

pola manga
sok od limete
listići mente

Zagreb, 250914.
Jela od krumpira.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media

Priprema:

Na ražnjiće nabosti posoljene i popaprene komade piletine, na kockice narezan mango i na veće kocke narezan krumpir. Ispeci ražnjiće na roštilju ili grill tavi na malo maslinova ulja. Mango za salsu sitno nasjeckati pa ga pomiješati s listićima mente i sokom od limete. Poslužiti s ražnjićima, miješanom zelenom salatom i klicama češnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 15:26