Ovo je prilično jednostavno jelo koje će zasigurno osvojiti vaše simpatije. Brzo se priprema, a dosta je zgodno za nego veće druženje. Što se tiče priloga mi smo ubacili povrće i pekli sve zajedno. Stiže recept:
Sastojci:
10-ak pilećih bataka (količinu prilagodite broju ukućana ili gostiju) 2 jaja 2 vrećice ribanog parmezana 2 tikvice 2-3 mrkve 2 luka sjeckani ružmarin timijan stabljike peršina maslinovo ulje sol |

Batake malo posolite, uvaljajte u umućene žumanjke pa u parmezan i to tako da se oblože sa svih strana. Poslažite ih u pladanj za pečenje na papir za pečenje. Narezano povrće pomiješajte u zdjeli, posolite ga, dodajte narezane stapke peršina, timijan i sjeckani ružmarin. Zauljite, dobro promiješajte rukama pa rasporedite oko bataka. Pecite na 170 stupnjeva oko pola sata dok bataci ne porumene i ne dobiju lijepu koricu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....