Trebat će vam:
1 žlica maslinovog ulja sol 1 luk 1 čili papričica 100 g sira 450 g pilećih prsa papar 8 tortilja korijander |
Priprema:
Zagrijte ulje na tavi. Piletinu začinite solju i paprom i pecite sa svake strane oko 4 minute. Maknite s tave i izrežite na kocke. U preostalu masnoću od piletine stavite nasjeckani luk. Dodajte sjeckani chilli bez sjemenki. Uzmite jednu tortilju, na nju stavite luk i čili, zatim sit i zatim piletinu. Dodajte nasjeckani korijander i poklopite s drugom tortiljom. Na suhoj tavi lagano zagrijte torilju pola minute sa svake strane pazeći da vam ne izgori i da vam nadjev ne ispadne van. Izrežite na trokute i možete krenuti uživati u najbržoj večeri/ručku na svijetu!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....