Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 5 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- paketić rižine tjestenine
- 0,5 dl maslinova ulja
- šaka svježih začina (ja sam koristila kadulju, ružmarin i timijan)
- glavica češnjaka
- desetak fileta inćuna
Priprema
1. korak
Prelijte tjesteninu vrelom vodom i ostavite da odstoji pet minuta. Za to vrijeme u tavi zagrijte ulje, dodajte mu zgnječene češnjeve češnjaka pa pustite da na laganoj vatri pusti aromu dvije, tri minute.
2. korak
Za to vrijeme usitnite začine. Dodajte inćune na ulje i maknite ga s vatre. Promiješajte da se inćuni rastope pa dodajte i začine.
3. korak
Ocijedite rezance, ali sačuvajte malo vode. Rezance dodajte na ulje i dobro promiješajte. Po potrebi dodajte malo vode, da ne bude presuho. Začinite s još maslinova ulja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....